utmanad

2011-12-08 @ 17:45:12 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Blev utmanad av jess idag att skriva vad jag minns från ifjol, shiiiieeeet.. jag som inte minns vad jag åt för middag igår. så jag ska ta och leta reda på min gamla almanacka så ska jag banne mig skriva upp allt gottis sen 2010!

JAG LOVAR! hihi

jul medmera

2011-12-07 @ 10:25:49 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

jul, o så jag älskar jul! och i år (pepparpeppar) har jag inte stressat upp mig å så satt, hoppas det rofyllda i denna årstid håller sig. Jag har pysslat, bakat och sytt jättemycket nu på slutet, som terapi mest tror jag, att bara får tänka på mig och koncentrera mig på det jag gör och inget annt. hysteri? nej. jag gör det för att det är kul och får mig att må bra. förut kunde jag göra saker för uppmärksamheten, men det känns inte likadant i år. känns så sjukt annorlunda på nått vis. jag behöver inte hävda mig genom att vara duktig. ibland är det kul, ibland inte. Men jag sätter mig inte och tillbringar flera timmar åt gången för att vara duktig, utan för att det är kul. svårt det där.. att förstå menar jag.

DOOOOCK fungerar inte min kamera, någon(....) har spillt cola på den.. satt ja tack gärna en finfin kamera till julklapp så jag kan visa mina trogna bloggläsare vad jag sysslat med!