today thursday!

2011-07-28 @ 18:59:56 Permalink trädgårds stuff Kommentarer (4) Trackbacks ()

tänkte jag skulle visa min fina balkong trädgård!









min största chilifrukt än så länge!





mina största tomater än så länge!




Sen har jag köpt nya blommor till mina tre hängkrukor



my love

2011-07-26 @ 20:47:39 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

kärlek till dig jessika!






S to the E to the M to the E to the S to the T to the E to the R

2011-07-25 @ 16:58:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN!

finally har jag även semester, dock bara i sex dagar sen jobba två dagar och sen ledig fem, men hur som helst känns det bara hur kung som helst! RÅ NÖJD! inte för att jag inte tkr om mitt jobb, för det gör jag, jag verkligen älskar det! idag till exempel var vi på lycksele djurpark, INTE HELT FEL VILL JAG LOVA! men nu på slutet har jag jobbat så jävla mkt så jag har inte hunnit vara hemma någonting, jag saknar att städa, diska och tvätta! sen mina blommor ska vi inte prata om, måste fara och köpa nya i morgon!! men det har dykit upp några tomater faktiskt. känns riktigt bra eftersom jag aldrig planterat och sådär så mkt förut!


BILDBOOOOOOMB!!!!!

jag och boysen hade fab5 afton med tacos och drinkar!









Sen firade jag och olle 3 år



Sen är jag bara världens kanske bästaste flickvän som köper frukost påväg ifrån jobbet!



PEACE!

nästan två veckor sedan

2011-07-19 @ 11:06:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag är det nästan två veckor sedan jag skrev här, men livet just nu rullar i ultrarapid, hinner inte med någonting någongång.. känns faktiskt ganska jobbigt, jag menar jag är så jävla van att få vara hemma minst två dagar i veckan och när man inte får det blir man fasen koko i skallen... känns som att man bor på jobbet (pga de långa passen)..

aja, annars - mina tomater har börjat växa, ser två tre stycken minitomater, myntan smakar gudomligt och det gör även persiljan! Mina dekorationsblommor har dött pga ingen kärlek. Jag lagar typ aldrig mat för att jag inte hinner, städar typ aldrig för att jag inte hinner, sköter inte om mig själv för att jag inte hinner.. meeeeeeeeen ändå känns livet på något skummt sätt bra, pengar rullar in som dom ska..

I morgon är det tre år sedan jag och olle blev tillsammans, det ska bli väldigt roligt i våran hektiska vardag att se om han har koll på vad det är för datum.. men jag jobbar ju ändå så.. undra just vad man ska hitta på för kul, jag slutar nämligen 21 men jag skulle ju kunna ta ut min rast och sen åker vi och käkar någonstans.. meeeen fick just höra att gubbfan ska ut och fiska - so much for romance..



tihi en gammbild sen jag och bolliboy blev tsm!

mysdag

2011-07-05 @ 18:57:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

idag har jag och miloua varit och pantat burkar, träffat emma <3  å käkat gooolunch med henne! det blev lax med potatis och romsås, mmmmmm! sen blev den en sväng med melonis och loie på stan! supertrevligt!

nu har jag lagat kyckling med heta bönor, kan inte vänta på att käka - det doftar underbart trots chili i ögonen och näsan! ;)

längtar efter min man, som kom precis in från dörren <3

Melonisen

2011-07-03 @ 22:55:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vi har finbesök av jess's vovve här hemma hos oss i några dagar nu, kommer bli sjukt mysigt!





undra om åström/nordell kommer bli hundägare i framtiden?